altijd de beste Auping deal
Relatie tussen Lubbers Wonen B.V. en Koninklijke Auping B.V.
per 2 augustus 2013 beƫindigd.
Lees meer »

altijd de beste Auping deal

Auping Bedden

 

Auping is 120 jaar expert op het gebied van slaapcomfort. Auping ontwikkelt bedden met een maximale ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid.

AVS Spiraalbodems

AVS Spiraalbodems

Auping spiraalbodems kunnen zelfstandig op poten staan of in een bedomranding gelegd worden. Alle bodems zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes.
AVS Boxsprings

AVS Boxsprings

Auping biedt de boxspring die bij u past. Klassiek of modern. Verstelbaar of niet verstelbaar. Tweelaags of drielaags. In 1 stof of 2 stoffen. Met of zonder verhogingspoten. Auping boxsprings kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast.
Tozza

Tozza

Auping Tozza is de familienaam voor twee heerlijk comfortabele boxsprings die zich onderscheiden door een opvallend fraai ontwerp.

Auronde

Auronde

Auping Auronde straalt de stijlvolle sfeer uit waar Auping om bekend staat. Gemaakt van solide gelaagd beukenhout is de opbouw van Auronde tijdloos en bescheiden. Een echte klassieker.
Essential

Essential

Auping introduceert binnenkort een nieuw bed: de Essential. Uniek design, met de gebruikelijke Auping kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs!
Match

Match

Auping Match betekent kiezen voor het bed dat bij u past. De collectie omvat drie uitgesproken stijlen, in de vorm van de bedmodellen Copenhagen, New York, en London. De modellen onderscheiden zich niet alleen van elkaar door het design, maar ook door het materiaalgebruik.