altijd de beste Auping deal
Relatie tussen Lubbers Wonen B.V. en Koninklijke Auping B.V.
per 2 augustus 2013 beƫindigd.
Lees meer »

altijd de beste Auping deal

Auping AVS Boxsprings

 

Auping biedt de boxspring die bij u past. Klassiek of modern. Verstelbaar of niet verstelbaar. Tweelaags of drielaags. In 1 stof of 2 stoffen. Met of zonder verhogingspoten. Auping boxsprings kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast.

Monaco Maximus AVS

Monaco Maximus AVS

Een nieuwe Auping AVS boxspring die subliem slaapcomfort koppelt aan een stijlvolle uitstraling: Monaco is de naam. De combinatie van een AVS boxspringbodem met spiraalbodem en een AVS boxspringmatras zorgt voor goede ventilatie. Zo slaapt u beter en wordt u dus ook fitter wakker. En let op: ontwaken in Monaco is tijdelijk extra voordelig!
Dublin AVS

Dublin AVS

Dublin is een complete, tweepersoons boxspring. De Dublin set bestaat uit 2 boxspringbodems, 2 matrassen en een hoofdbord. Een voetbord is optioneel.
Dublin Maximus AVS

Dublin Maximus AVS

Dublin Maximus is de meest luxe uitvoering van de Dublin. Dit 2-persoons model biedt het extra comfort van een topper.
Boxton AVS

Boxton AVS

De Boxton is een ventilerende boxspring die u helemaal naar uw wensen kunt samenstellen. Het is mogelijk deze standaard Boxton te wijzigen met keuze uit diverse verstellingen, matras- en toppercombinaties. Nu met 400,- korting op de vlakke uitvoering!'

Milano

Milano

Milano heeft een gebombeerd hoofdbord. Het hoofdbord is niet gestoffeerd aan de achterzijde. De breedte is gelijk aan de breedtemaat van de boxsprings.
Dominica

Dominica

Dominica heeft een recht hoofdeinde en laat zich goed combineren met het voetbord Rimini. Rimini is net zoals het hoofdeinde 4 cm dik en is leverbaar op 3 hoogtes: 44, 48, 52 cm. De breedte van het hoofdeinde en het voetbord is gelijk aan de breedtemaat van de boxspring.
Nice

Nice

Nice heeft een recht hoofdeinde en laat zich goed combineren met het voetbord Siena. Siena is net zoals het hoofdeinde 10 cm dik en is leverbaar op 3 hoogtes: 44, 48, 52 cm. De breedte van het hoofdeinde en het voetbord is gelijk aan de breedtemaat van de boxspring.
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux voelt zich thuis in de meest uiteenlopende interieurs. Het ontwerp is van de hand van het Auping Design Team. Zowel het hoofdbord als het voetbord is recht, met een ronde afwerking aan de bovenzijde. Het hoofdbord is 12 centimeter dik en kan worden geleverd in twee hoogtes: 80 en 100 cm.
Quadrant

Quadrant

Dit bedmodel, ontworpen door Jan des Bouvrie, heeft een comfortabel karakter met een luxe uitstraling door het gebruik van gecapitonneerde vlakken.