altijd de beste Auping deal
Relatie tussen Lubbers Wonen B.V. en Koninklijke Auping B.V.
per 2 augustus 2013 beëindigd.
Lees meer »

altijd de beste Auping deal

Veilig & Vertrouwd

 

Bij LubbersSlapen kunt u veilig en vertrouwd betalen en bestellen. Wij zijn CBW erkend en aangesloten bij het ThuisWinkel waarborg. Betalen gaat via iDeal en voor het verzenden van persoonlijke informatie gebruiken wij een beveiligde SSL verbinding van Thawte.

iDEAL

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u geen bestanden te downloaden. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is hét Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet. Als consument kunt u ervan op aan dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven, dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op naleven van de relevante wet- en regelgeving.

CBW

CBW

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Thawte SSL

Thawte SSL

SSL staat voor Secure Socket Layer, via een SSL enabled webserver kunt u op een veilige manier gegevens uitwisselen tussen de server en de browser. U kunt SSL gebruiken om bv gevoelige informatie zoals passwords en creditcard gegevens veilig te verzenden tussen de client-browser en uw server.

Thawte is opgericht in 1995 en is de op één na grootste Certificaat Autoriteit ter wereld. Omdat Thawte al sinds 1995 actief is zijn de SSL Certificaten vertrouwd in vrijwel iedere webbrowser.